alertarrow-rightcheckclipboardclosePage 1dropdown-arrowsfacebookfavoritegluegoogle-plusinstagrampagination-leftpagination-rightsearchselectslick-arrow-righttwitteryoutube

Pers

Over Open Wervendag

Open Wervendag is een jaarlijkse imagocampagne van de Confederatie Bouw. Op die dag stellen bouwbedrijven hun werven open voor het grote publiek en plaatsen ze de sector positief in de kijker.

De werven zijn stuk voor stuk voorbeeldprojecten en tonen heel concreet de innovatie en het vakmanschap van de bouw.

Open Wervendag richt zich tot iedereen maar wil in het bijzonder vooral jongeren bereiken. De bouw staat meer dan ooit garant voor een boeiende job met heel wat toekomstmogelijkheden.

De editie van 2018 gaat door op zondag 6 mei. Het is ondertussen al de 12de keer dat Open Wervendag plaatsvindt. Vorig jaar nog waren er 82.000 bezoekers, een record.

Perscontacten

  • Véronique Vanderbruggen • Directeur Public Relations
    T 02 545 56 26 • M 0477 36 09 44 
    veronique.vanderbruggen@confederatiebouw.be

Werven per provincie

Hieronder kan u een pdf openen per provincie met daarin de werven die de organisatie naar voor schuift, de thema's die in de regio belangrijk zijn en met een overzicht van alle werven in de provincie.


Foto's (HighRes) per werf

Hieronder vindt u een lijst van de werven die foto's aanleverden in hoge resolutie zodat u die kan gebruiken in uw communicatie.Alle provincies

West-Vlaanderen

Oost-Vlaanderen

Antwerpen

Limburg

Vlaams-Brabant

Brussel

Waals-Brabant

Henegouwen

Luik

Namen

Luxemburg

NL FR